Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 09-07-2015, 10:55 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Kız Arkadaştan Ayrılık Nasıl Atlatılır?




Uzun süreli bir ilişkinin bitmesi durumunu atlatmak zordur. Bu durumda ortaya çıkan tipik duygular üzüntü, öfke, korku ve yalnızlıktır. Üzerinizdeki ölü toprağını şöyle bir atmaya ve bir kız arkadaşla veya kız arkadaşsız, dışarıdaki dünyaya yeniden dönüp hayatınızı tamamen yaşamaya ihtiyacınız var.
  1. Kendinize iyileşmeniz için biraz zaman tanıyın. Kendinizi çok yormayın ve genelde olduğu kadar aktif olmayı kendinizden beklemeyin.
  2. Bu zor zamanda kendinize iyi bakın. Ayrılığın yarattığı stres ve üzüntü, sadece siz kendinize iyi davranmazsanız daha kötüye gider.
  3. Uzun süreli ilişkisini bitirme sürecinde olan biriyle konuşun. Yaşadığınızı anlayabilecek bir arkadaş veya akrabanızı arayın.
  4. Kendinize özel bir şekilde davranın. O hep almak istediğiniz cihazı, bilgisayar programını veya mutfak aletini satın alın.
  5. Şu eski kız arkadaşınızı düşünüp durmayı da artık bir bırakın. Pişmanlık duygularıyla, “şöyle olsaydı”larla, “böyle yapsaydım”larla olduğunuz yere saplanıp kalmayın. Zihinsel ve fiziksel olarak aktif olun.
  6. Eski kız arkadaşınızla telefon, e-posta ya da SMS yoluyla yeniden temas kurmayın.
  7. Kendinizi evin dışına atacak ve diğer insanlarla ilişki içine girmenizi sağlayacak yollar bulun.

Alıntı ile Cevapla