Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 09-07-2015, 10:57 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart İlişki Nasıl Sonsuza Kadar Sürdürülür?



  1. Birbirinizle iletişim kurun. İlişkinize uzun sürecek güven oluşturmanın anahtarı tamamen açık bir iletişimdir. Siz ve eşiniz hayata karşı mücadele eden bir takımsınız ve her zaman takım arkadaşınızla iletişim halinde olmalısınız.
  2. Birbirinize karşı saygılı olun. Değer vermemek ve saygıda kusur etmek bir ilişkiyi gerçekten parçalayabilir.
  3. Mümkün olduğunca kendinizden ödün verin. İlişkide eşinizin mutluluğu sizin mutluluğunuz demektir, bu aynı zamanda onun için de geçerlidir. Sizin için daha az değerli olup onun için daha değerli olan şeyler konusunda ödün verin ve ondan da aynısını bekleyin
  4. Küçük şeylerin keyfini birlikte çıkarın. Birlikte çıkıp bir şeyler yapmanız için illa da bir olay olmak zorunda değil. Birlikte film izlemek, çok sevdiğiniz bir tatlıyı paylaşmak ya da birlikte yemek yapmak gibi şeylerden keyif almayı öğrenin.
  5. Kendiniz ve ilişkiniz için hedefler belirleyin ve eşinizi de bunu yapmaya teşvik edin. Hedeflerinizin olması ikinize de çabalayacak, ilişkiyi taze tutacak ve bireysel olarak başarılı hissettirecek bir neden verir.
  6. Aşk hayatınıza renk katın. Yatak odasında heyecanı korumak için arada sırada kendiliğinden gelişen şeyler yapın ve küçük ayrıntıları unutmayın.
  7. Hayatın günlük akışına kendinizi çok fazla kaptırmamaya çalışın. Evet, faturalar bir sorumluluktur ve hiç kimse fatura ödemeyi sevmez fakat bunun aranıza girmesine gerek var mı?


Alıntı ile Cevapla