Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 09-28-2015, 09:33 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Sarkan Göğüsleri Dikleştirme Egzersizleri




Göğüs Kasları
Yere, her iki tarafınıza da iki dambıl koyun. Bu egzersizlerde yeniyseniz, 1,5 kglık dambıllarla başlayarak güçlendikçe ağırlıkları arttırabilirsiniz. Ağırlıkların arasına sırtüstü yatın ve ağırlıkları dirsekleriniz dışarı bakacak şekilde koltuk altlarınıza yakın bir şekilde tutun. Dambılları yavaş yavaş tavana doğru kaldırıp indirin. 12 tekrar içeren 3 set tamamlamaya çalışın. Bu egzersiz direkt meme arkasında yer alan göğüs kaslarını çalıştırır.
Dizüstünde Şınav
Karnınızın üzerine yatın; avuçlarınızı yere, omuzlarınıza paralel bir şekilde koyun. Ayak bileklerinizi çapraz bir şekilde yukarı kaldırın ancak dizlerinizi yerde sabit tutun. Yavaşça sırtınızı dik tutarak gövdenizi yukarı kaldırıp indirin. 10 tekrar içeren 3 set tamamlamaya çalışın. Bu egzersiz göğüsleri çevreleyen kasları güçlendirecektir.
Havlu Çekme
Ayaklarınızı omuz genişliğinde açarak dizlerinizi hafifçe kırın. İki elinizle de bir mutfak havlusunu önünüzde tutun. Bir dakikalığına havlunun uçlarını dışa doğru çekerek kollarınızı gerin. Bu egzersizi üç kez tekrarlayın. Bu izometrik göğüs kasılması, göğüs ve kollarda kas oluşmasını sağlar.

Alıntı ile Cevapla