Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-27-2014, 08:45 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Kulaklarda rock müzik, dudaklarda Coca-Cola Lip Smacker!

Coca-Cola Lip Smacker, orijinal tatlarıyla Türkiye’nin en büyük açık hava etkinliği Rock’n Coke 2011’de…










Gerçek Kozmetik tarafından Türkiye’ye getirilenCoca-Cola Lip Smacker, 16 ve 17 Temmuz 2011 tarihlerinde Hezarfen Havaalanı’nda düzenlenecek Rock’n Coke Festivali’nde müzikseverlerle buluşuyor. Müziğe doydukları bir hafta sonu geçirecek olan müzikseverler, bu keyifli anlarını Coca-Cola Lip Smacker’ın orijinal tatlarıyla bir arada yaşayacak.

Festivalde; tüm dünyada tutkunları olan Coca-Cola, hem müzikle hem de orijinal tatlarıyla gençleri bir kez daha fethedecek. İlk günden itibaren özellikle gençlerin vazgeçilmezi haline gelen Coca-Cola Lip Smacker koleksiyonu, festival alanında kurulacak Coca-Cola dükkanı içindesatışa sunulacak.

Coca-Cola Lip Smacker; Coca-Cola, Fanta ve Spirte çeşitleriyle orijinal tatları dudaklara taşıyor. Gençler, ihtiyacı olan enerjiyi gün boyu dudaklarında hissederek hayatın keyfini doyasıya çıkarıyor. Kullanımı pratik, ambalajı eğlenceli Coca-Cola Lip Smacker, dudakları soğuktan, rüzgardan ve güneşten de koruyor.

The Coca-Cola Company lisansı ile hazırlanan, ferahlatıcı, eğlenceli Coca-Cola Lip Smacker Collection tekli ambalajlarda balmlar 5.99 TL’lik, rolly likitler ise 9.99 TL’lik fiyatıyla sunuluyor.
Alıntı ile Cevapla