Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-28-2014, 10:50 AM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Bitkilerin en saf hali Soaphia’da buluştu

Saf formülüyle güzellik banyolarının vazgeçilmezi olacak










Doğal ve yabani bitkilerin en saf halini cildiniz ile buluşturan Soaphia küçük gruplar halinde titizlikle elde üretiliyor.
Soaphia Fresh Natural Cosmetics & Spa ürünleri o kadar özenli ki, cildinizi besleyici bitkisel yağların özelliklerini kaybetmemeleri için ısıtılmadan çok özel bir metotla üretiliyor. Sırrını taze meyveler, taze çiçekler, taze baharatlardan alan gençlik ve güzelliğin yeni ürünü, onların tazeliğini ve mis gibi kokusunu cildinize yansıtıyor. Sabunlarında saf formülasyonunu güzellik banyolarının vazgeçilmez iksiri kil ile zenginleştirilen Saophia topraktan gelen sağlığı da katkı maddeleri olmaksızın cildinize taşıyor. Cildinizi tam anlamıyla şımartacak olan Soaphia’nın bir diğer özelliği de bazı ürünlerinde kraliyet banyolarının temsilcisi “süt ve bal” da içermesi. Bu birkaç ürünü dışında hiç bir hayvansal madde içermeyerek vejetaryenlere de hitap ediyor.

Ayrıca Soaphia’nın doğal sabunları içerik zenginliği sebebiyle şampuan, duş jeli, traş köpüğü ve yüz temizliğinde de rahatlıkla kullanabiliyor.
Alıntı ile Cevapla