Konu: 11. Ev
Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-30-2014, 05:42 PM
meltem
 
Mesajlar: n/a
Standart 11. Ev


11. EV

Doğal Burcu : Kova
Yönetici Gezegenler : Uranüs, Satürn
Güçlü gezegen : Merkür
Şifre : Dostluk, arkadaşlık
11.Ev Hakkında Detaylı Bilgiler

Kişinin grup kurma, arkadaş edinme ve evrensel amaçlar üzerinde çalışma kabiliyetini gösterir. Dostluklar, arkadaşlıklar, insancıl tutumlar ile ilgili olduğundan kişiye zihinsel özgürlük verir. Duygusal ilişkilerden uzak, zihinsel yaratıcılığı ifade eden bir evdir.
On birinci ev i tanımlayan sözcükler, arkadaşlık, sosyal olaylar, sosyal değerler, umutlar, dilekler ve ideallerdir.
Genellikle aynı düşüncede olduğumuz, ortak hedeflere, ortak gayelere, ortak ilgilere sahip olduğumuz kimselerle birlikte oluruz. Bu grup enerjisi, bu bilinç ortaklığı, kendimize ilişkin inançlarımızı değiştirmede son derece etkili olabilir. Başka insanların bizi desteklemesine, hayallerimizi gerçekleştirmemize yardımcı olur.
İmkansız olan, gerçek olur. On birinci ev sosyal çevremizi, görüştüğümüz kimseleri, dostlarımızı kapsar. Bu insanlarla çok yakın ilişki içinde olmamız şart değildir. Yakın ilişkiler bu eve pek dahil değildir. Buradaki insanlar genellikle bizim de dahil olduğumuz bir çevrenin mensubu olan kimselerdir.
Bu evden kazançlı çıkmak için öncelikle hayalimizin, hedefimizin ne olduğunu belirlememiz gerekir. Bu bilgi sayesinde çevremizde, kendimiz için istediğimiz şeyleri paylaşıp destekleyecek insanlar toplarız. Bunu karşılığında biz de onlara aynı desteği veririz.
Arkadaşların evidir. Doğanın doğal olarak çekici bulduklarını ve onlarla ilişkilerinin karakterlerini belirler. İhtirasını, fakat bu titizlikle ayırt edilmelidir ki bir yandan çekiminden öte yandan da isteğinden kaynaklanan ihtirasını göstermektedir.

Alıntı ile Cevapla