Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12-03-2014, 09:52 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Modern Kına Gecesi Nasıl Olur?

“ Modern gelinler kına gecesi geleneklerini de modernleştiriyor.Kına gecesi dört beş senedir yerini bekarlığa veda partilerine bırakmıştı. Ama şimdi kına ve bekarlığa veda partileri daha modern formlarla görüyoruz. Şimdi ise yeniden, Muhteşem Yüzyıl ve ünlülerin kına eğlenceleriyle hayatımıza giren kına geceleri modernleşmekten de geri kalmadı. „
Yeni Nesille Değişen Gelenekler

Özellikle büyük şehirlerde yaşam tarzının büyük ölçüde değişmesiyle, kına gecesi geleneği yerini ya yurt dışından gelen bekarlığa veda trendine ya da modern yaşam tarzıyla harmanlanmış kına gecelerine bıraktı. Çünkü eskiden eşini görmeden baba evinden ayrılan çiftler, artık birbirlerini severek evleniyor, baba evinden üniversite çağlarında ayrılıyorlar, bolluk için kınaya veya duaya değil, kendi yeteneklerine güveniyorlar. Durum böyle olunca kına gecelerinin de değişen yaşam tarzına ayak uydurması kaçınılmaz oluyor.



Evler Yerine Oteller

Kına gecelerimize eşlik eden duygusal türküler, bolluk ve bereket getirsin diye yakılan kınalar ve bol bol gözyaşı artık eskilerde kaldı. Artık; Düğün.com'un modern gelinleri geleneksel kına gecesini modern bir anlayışla yorumluyor. Bu büyük talebin farkında olan oteller de özel kına gecesi paketleri ve gelin hamamlarıyla kına gecenizi unutulmaz kılmak için yarışıyor. Kına gecenizi keyifli bir mekanda yapmak için modern kına gecesi ve bekarlığa veda mekanlarına bakmaya başlayın.





Hint Kınasından Geçici Dövme

Elde yara gibi duran kınanın görüntüsünden, çoğu modern gelinin hoşlanmadığını biliyoruz. Ama bunun için de hem çok kolay hem çok şık bir alternatifiniz var. Hint kınasından çiçek motifleriyle bezeli ve elde de çok şık duran geçici dövmeler yaptırabilirsiniz. Bu geçici dövmeler hem daha modern bir hip hem de istediğiniz desenleri seçeceğinizden size özel olacaktır. Madonna'nın Frozen klibini hatırlayanlar için bu fikir çok tanıdık gelecek.







Modern de olsa kına kına gecesi fikrinden hoşlanmıyorsanız alternatif kına geceleri ile yine güzel bir organizasyonla eğlenceli bir gece yaşayabilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla