Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12-08-2014, 10:23 AM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Çoraptan Çamaşıra

17 yıldır iç giyim sektöründe faaliyet gösteren Berrak Tekstil, önümüzdeki dönem yeni kampanyalarla daha geniş kesime markasını tanıtmayı ve büyümeyi planlıyor. Ortağı Ömer Sarıbekiroğlu ile birlikte çorapla başlayıp iç çamaşırı ve gecelik üretimiyle büyüdüklerini söyleyen Salih Çetinkaya,''18 metrekare ile başladık, bugün 12 bin metrekare kapalı alana sahibiz'' diye konuştu.
Son dönemde Anadolu'ya kaydığını belirten Çetinkaya,''3'üncü fabrika kurma konusunda yer arayışlarımız var. İstanbul'da hizmet sektörü çok büyüdü, konfeksiyon işçisi bulmak zorlaştı. Anadolu'da işçi potansiyelinin yüksek olduğu bazı şehirlerde cazip üretim alanları'' dedi.






Açacakları Fabrika ile istihdam sağlayacaklarını'da belirten Çetinkaya vatandaş'larımızada iş imkanı sağlayacaklarını söyledi. Yapacakları yatırımların sadece bu fabrika ile sınırlı kalmayacağını söyleyen Çetinkaya, ellerinden geldiğince firma olarak markalaşma süreci boyunca çeşitli illerde fabrikalar kuracaklarını belirtti. Amaçlarının ülkeye katkı sağlamak'da olduğunu söyleyen Çetinkaya, istihdam yapılan her ülkede kalkınma sürecinin hızlanacağını belirtti.


Türkiye'de 6 bin noktada ürünlerinin satıldığını belirten Salih Çetinkaya, Fas'tan Moğalistan'a bir çok ülkeye kendi markaları ile tüketiciye ulaştıklarını anlattı.
Alıntı ile Cevapla