Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 09-28-2015, 09:34 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Göğüsler Nasıl Sıkılaştırılır?



  1. Yeni bir sutyen alın. Bir kadının vücudu yaşlanarak değiştikçe sutyen bedeni de değişecektir. Ölçülerinizi her bir veya iki yılda bir, bir uzmana aldırarak günlük kullanım için birkaç destekleyici sutyen satın alın. Dikleştirici bir sutyen modeli, göğüslerinizin daha sıkı ve büyük görünmesini sağlayacaktır. Ayrıca gece yatarken ve egzersiz yaparken kullanmak için kendinize uygun bir sutyen almayı da düşünmelisiniz. Destekleyici iç çamaşırları giymeden ağırlık çalışmak, göğüslerinizde daha fazla gerilme ve hasara sebebiyet verebilir.
  2. Göğüs güçlendirme egzersizleri yapın. Göğüs kaslarınızın sıkılaşması, meme dokusuna alttan daha fazla destek sağlayarak, göğüslerinizin daha büyük ve sıkı görünmesine yardımcı olacaktır. Bu tür kasları güçlendirmek ve ihtiyacınız olan desteği sağlamak için barfiks, mekik, eğimli presler, ve göğüs pres gibi egzersizleri deneyebilirsiniz.
  3. Dik durun. Omuzlarınızı geri atarak, göğsünüzü daha geniş ve dolgun gösterebilirsiniz.
  4. Daha fazla sarkmayı önleyin. Bunu, güneşe maruz kaldığınızda göğüslerinizde güneş kremi kullanarak, onları nemlendirerek, kilonuza dikkat ederek ve sigarayı bırakarak yapabilirsiniz.

Alıntı ile Cevapla